Conceptontwikkelaar

Samen bepalen we de stip aan de horizon. Ik teken de routekaart, monitor de koers en zorg voor de beste brandstof om de opdracht succesvol over de finishlijn te krijgen. En verder...

...voor een waardevolle locatie

Conceptontwikkeling, implementatie en betrokkenheid bij vastgoedontwikkelingen. Als projectleider breng ik wensen en behoeften van stakeholders samen en vertaal deze naar een sterk concept. Hieruit volgt een plan van aanpak met focus op merk, sfeer en product.

In mijn aanpak zet ik de mens centraal, ik heb oog voor detail en ben altijd opzoek naar nieuwe ideeën. Geen zware strategische documenten, maar een conceptboek voor een succesvolle implementatie met oog voor de toekomst. 

Een nauwe samenwerking met meerdere partijen is noodzakelijk om een waardevolle locatie te creëren. Ik zorg ervoor dat de juiste partijen worden aangehaakt en ideeën worden samengebracht. Vervolgens begeleid ik het proces tot implementatie.

Aan mij heb je een betrokken projectleider. Als ik ergens in geloof dan ga ik ervoor. Rust en creativiteit in dat proces vind ik belangrijk, want dan sta ik in mijn kracht. 

Zo kun je me inzetten...

Marketing

consultant

Je hebt een kritische blik of advies nodig.

Je zoekt een sterk (vastgoed)concept voor jouw ideeën. Misschien sta je wel voor een specifieke concept-marketing uitdaging. In deze gevallen kan een kritische blik of de kennis en ervaring van een conceptontwikkelaar het verschil maken. Ik kijk mee en geef professioneel advies daar waar nodig.

Marketing

projectmanager

Je zoekt ondersteuning bij de implementatie van een project.

Bij de implementatie en activatie van een project komt meer kijken dan je denkt. De strategie moet begrepen worden en de uitvoerders moeten aangehaakt blijven om het gewenste resultaat te behalen. Ik ondersteun van begin tot eind en stuur bij als dit nodig is om de doelgroep te activeren.

Marketing

teamlid

Jouw team heeft marketingondersteuning nodig.

De organisatie wil op marketinggebied verbeteren. Hierdoor is er behoefte aan (tijdelijke) marketing versterking of specifieke competenties. Ik ben voor een langere tijd onderdeel van jouw team. Betrokken en gestructureerd breng ik de marketingdoelstellingen naar een hoger niveau.

Ellis, that's me!

Na wat jaren ervaring op te hebben gedaan als marketeer bij verschillende organisaties, vond ik het in 2019 tijd om mijn vleugels uit te slaan. Meer weten over mijn achtergrond? Bekijk dan mijn LinkedIn account.

Met een frisse blik en een praktische instelling geef ik advies en ontwikkel ik passende concepten en strategieën. Daarna begeleid ik de implementatie en monitor ik de resultaten. Wat mij typeert? Lees vooral wat anderen over mij zeggen.

Mijn kantoor is gevestigd in het mooie Maastricht, maar ik werk voor opdrachtgevers door het hele land.

Waar ik trots op ben

Iedere dag zet ik mij in voor o.a. deze opdrachtgevers:

Naast-de-schoenen momentje

"Ellis weet van aanpakken, ze is gestructureerd en deinst niet terug voor een uitdaging. Haar hoofd bruist van ideeën en er is altijd ruimte voor een vleugje humor."

Fleur Lemaire
Liefs uit Limburg

"Samenwerken met Ellis is een feestje. Ze is een mensenmens, een organisator en een strateeg die weet te overtuigen met heldere plannen en een daadkrachtige uitvoering ervan. "

Martine Mourik
Mosae Forum

Ellis is de spil bij het maken van een groepsconcept. Ze draagt zorg voor de leiding, de sfeer en behartigt de belangen van alle partijen waardoor de realisatie van het concept meer wordt dan de som der delen.

Ellen Oosterhof
Collega-ondernemer

“Onder leiding van Ellis hebben we de Brand Brouwerij een nieuwe toekomst gegeven. Ze helpt ons waanzinnig met ontwerp, stakeholders en communicatie.”

Olivier Plooij
Heineken Netherlands Commerce

"Ellis heeft een energie waardoor het spreekwoordelijke licht aan gaat als ze ergens binnenkomt. Ze is door dit enthousiasme ontzettend leuk om mee samen te werken én weet hierdoor mensen om zich heen te motiveren."

Vic D'Elfant
Hive Collective

" Ellis Visser, waar moet ik beginnen. Wat kan ze niet? Een echte alleskunner met oog voor detail. Als een ervaren gids neemt ze je aan de hand door het complexe marketing landschap. En door haar onuitputtelijke bron van kennis en energie gaat ze geen uitdaging uit de weg. Ellis is chronisch positief en heeft geleerd dat de grootste successen onvindbaar zijn binnen de comfortzone."

Kim Verseijden
Rocket Factory

"Ellis draagt bij Fuzer zorg voor de conceptontwikkeling- en bewaking en de communicatie(strategie). Ze is van onschatbare waarde geweest voor de opstart en groei van het bedrijf. Als teamlid neemt ze veel verantwoordelijkheid, kun je altijd op haar rekenen en is ze kritisch en constructief. Haar energie is aanstekelijk. Na een aantal jaren samenwerken kan ik met Ellis lezen en schrijven. We hebben aan 2 woorden genoeg en ik vertrouw 100% op haar expertise."

Karin van der Ven
Fuzer

"Al vanaf het prille begin van PUNE is Ellis een onmisbare side-kick, een sparringpartner met een frisse kijk op moeilijke marketing vraagstukken. Gestructureerd, betrouwbaar, betrokken en een enorm goed gevoel met wat er speelt in de wereld."

Roger Perot
PUNE Cosmetics

Better together

Alleen gaat sneller, samen kom je verder. Daarom ben ik lid van Hive Collective. Wij zijn creatievelingen die maximaal resultaat halen uit jouw (digitale) marketingstrategie. De energie van een freelancer, de kracht van een team.

Hit me up!

Let's make somethin' fun together. Wil je samenwerken? Of heb je gewoon wat leuks te melden. Laat dan een berichtje achter.

Bedankt! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Terug naar boven
Oops! Something went wrong while submitting the form.